ANNONS
PersonuppgifterCookies

Nya böcker, vackra promenader & piff

/

Jag har beställt hem massor av nya böcker. Få saker jag älskar så mycket som att läsa sprillans nya böcker. Får så mycket inspiration. Jag skulle beställa hem Dagordningen för det är vår nästa bok i bokklubben. Då hittade jag även lite andra böcker som föll mig i smaken. Kärlekens olika språk har jag länge velat läsa. Jag tycker det är så intressant att läsa om just kärlek och att förstå varandra. Visste ni att det finns 5 olika kärleksspråk? Kan göra ett uppdaterat inlägg när jag läst den boken. Rupi Kaur har släppt en ny bok också som heter Hemma i mig. Jag älskar hennes böcker som är fyllda med dikter & poesi. Redan börjat läsa den och vikt massa sidor, med citat som gav mig ro. Sedan har jag beställt Frida Ramstedts två inredningsböcker. Jag håller just nu på att skapa en hemsida för inredning och kommer att lägga ännu mer krut i det. Jag har inte gått någon utbildning utan är ”självlärd” och vill ständigt lära mig mer och mer och mer.

Mina morgonpromenader blir bara vackrare och vackrare för varje dag som går. Detta måste vara Sveriges finaste tid. När alla löv blir till guld och faller ner på marken. Selma älskar att promenera på morgonen och därefter släpper jag henne lös och så kutar hon 3000 lyckovarv.

Jag har köpt en Vitamix 3500i.

Efter veckor av research. Pengaångest och ett enormt vill-ha-begär. Aldrig har jag tidigare lagt så mycket pengar på ett köksredskap. Eller, då räknar jag inte med vitvaror… Men Vitamix har den bästa blendern där man i princip kan göra vad som helst. Vackra smoothiebowl, juicer, soppor osv osv. Jag är väldigt glad över den och den kommer få hänga med mig livet ut! Eller, iaf 10 år framöver då den har 10 års garanti. Jag gör nyttiga juicer varje dag för att fylla min kropp med bra vitaminer så jag håller mig frisk och kry.

Piffet fortsätter. Blir man aldrig helt nöjd? Tänker kanske att det är en hel av mitt jobb att alltid hålla på att göra om lite hela tiden. Snart ska hantverkarna hit igen i alla fall och slutföra det sista i lägenheten. Koppla in vår ångbastu, fräsa in lite ny belysning osv osv.

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00