ANNONS
PersonuppgifterCookies

Är det nu bloggen vaknar till liv igen? 

/

Färre och färre uppdaterar sin bloggar och ännu fler lägger ner. Det slog mig häromdagen när Instagram låg nere, hur beroende vi influensers är av den plattformen? Vi har absolut ingen kontroll på saker vi lägger upp på Instagram. Ena dagen ligger hela plattformen ner och nu kan jag inte ens se Instagram-storys pga en bugg. Det är läskigt hur hela ens business ligger i någon annans händer. Jag hade lika gärna kunnat haft ett samarbete som skulle kommit upp den dagen. Tänk att vända sig till kunden då och säga ”Nej det blir tyvärr inget inlägg idag för hela plattformen ligger nere”. Inte så rolig grej att säga till en kund som betalat mycket pengar för en kampanj som skulle komma upp en specifik dag.

Jag har lagt bloggen lite på is senaste året då Instagram har tagit över fokuset. Det är enkelt och man blir lat. Men ett jobb är inte ALLTID kul, eller hur? Att uppdatera denna blogg ska nu bli en del av min rutin. Det gör mig också extra glad när jag hör att ni följare älskar mina blogginlägg.

Jag har ändå bloggat i 12 år nu och planerar inte på att lägga av. Skulle inte ni vilja kommentera detta inlägg med saker ni vill att jag ska skriva om? Min plan är att börja uppdatera bloggen en gång om dagen. Alla inlägg kanske inte ens behöver handla om speciellt mycket, utan det viktiga nu är att få tillbaks rutinen att uppdatera bloggen varje dag.

22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00