ANNONS
PersonuppgifterCookies

Livet börjar gå tillbaks mot det vanliga… 

/

Valerie & Jag


Lyckan över att man äntligen kan gå på events igen är stor.
Innan pandemin drog igång var jag trött på alla sociala tillställningar i mitt yrke. Ibland blev det helt enkelt bara för mycket. Så på det viset var denna paus från allt, väldigt välbehövlig.

Jag är van att jobba hemifrån så det har inte varit speciellt jobbigt under pandemin. Men en stor del av mitt jobb är det sociala. Innan tog man alla dagliga fysiska möten och events föregivet och man inser rätt snabbt att utan att träffa folk så släcks inspirationen & motivationen rätt snabbt.


Jag fick äran att sitta bredvid Valerie som jag känner väl sedan innan. Men även bredvid Gustaf Westman som skapar otroligt fina möbler. Hans möbler går nu att köpa på Artilleriet, vilket är så stort. Ni känner säkert till hans coola speglar och vackra bord.Älskar stylingen på Bricmates showroom. Kolla den vackra buketten med solrosor! Ge mig!


Igår var jag på ett event hos Bricmate, som ni säkert känner till? De är ett företag som är specialiserat på granitkeramik. Ni har säkert sett deras kända sten ”Norrvange”.

Nu har de däremot gjort något väldigt annorlunda från deras tidigare kollektioner då de släppt en ny kollektion i samarbete med NOTE designstudio. De har tagit fram 4 mönster från Stig Lindberg, som är en av Sveriges mest älskade formgivare. Dessa mönster har tagit fram på klinkers som man kan ha i badrum eller kök till exempel.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00