ANNONS
PersonuppgifterCookies

sommaren 2021

/

Väskan har börjats packas och sommaren på landet har lidit mot sitt slut. 5 vackra veckor har passerat och tiden har som varje sommar, gått alldeles för fort. Det knyter sig i magen när jag viker ihop kläderna i väskan och paketerar mina loppis-fynd varsamt i gammalt tidningspapper, så att dem inte ska gå sönder under turen tillbaks till Stockholm.

Så. Det är nu jag ska summera, sommaren 2021.

Jag fick den där sommarvärmen, som även var här 2018. När jag i min djupaste depression. Utmattad, svag och olycklig. Då kunde jag inte njuta av de där 30+ graderna. Men nu. Nu har jag kunnat det. Jag har tittat på otaliga soledgångar, alla finns väl fångade på telefonen. Det är ju omöjligt att inte fota, något så vackert.

Varje kväll så har jag tagit ut vattenslangen och vattnat våra vackra rosenbuskar. Och allt annat som finns att vattna. Som terapi, att gå runt där barfota i gräset och känna den ljuva kvälls sommarvärmen mot sin kropp. Doften av vatten som möter blommor och gräs, är sommar för mig.

Kräftor stora som humrar har ätits och iskallt vitt vin har druckits. Mestadels med sällskap av familjen men även vänner. Det bästa med denna sommar är all tid jag fått spendera med min familj. Dag in och dag ut. Har inte tröttnat, skulle aldrig kunna tröttna. Dem är varma, kärleksfulla och nästan precis som mig. Älskar det enkla i livet.

Och så har det gråtits. Vårt svenska damlandslag var så värda guldet i OS. Det var nog det som gjorde mest ont. Att se hur ont dom fick. Men nu i efterhand, så är man ju bara så himla stolt. Silver! <3

En avstickare hann jag med iaf. Till Falsterbo. Där var det varmt och doftade sommar. Vi spelade kort på gräsmattan och firade älskade Beata som fyllde år.

Jag fick äran att duka Beatas födelsedagsbord. Blev besatt av att duka efter den där dagen. Nu är det som att… Det är det enda jag tänker på? Roliga sätt att duka på. Allt porslin jag vill köpa. Allt krimskrams o linneservetter med olika mönster som jag bara måååååste ha…

Max kom till Falsterbo. Jag, Beata, Max och Alex cyklade längst Falsterbo till Skanör. Åt middag och drack drinkar på en restaurang med havet som utsikt. Det var väldigt mysigt.

Min bror har köpt sin första lägenhet och jag är anställd! Som hans inredare! Och jag har gått all in. Hjälper han med exakt alla val o det tar ju sin lilla tid. Men det är så roligt? Och min dröm att få hålla på med detta! Hans lägenhet blir mitt referens-case till framtida projekt. Här ser ni skiss på hans nya kök. Ni ska få mer updates om detta i ngt annat inlägg.

Kvällspromenader och kvällsdopp för att svalka sig. Tröttnar aldrig. Kommer att sakna dessa stunder. När jag tar cykeln ner till badet. Dyker i. Simmar lite. Sedan sitter och torkar på klipporna med solnedgången som utsikt <3

5 veckor utan paus med denna tjej. Mitt lyckopiller. Mitt allt. Att få vara på landet och se henne så lycklig, får mitt hjärta att svämma över. Detta är den bästa platsen på hela jorden för henne.

Tagit mina två covid-sprutor och det känns så fantastiskt att ha det överstökat. Snart kanske livet är lite mer normalt igen.

Oj vad jag kommer att sakna dessa mornar. Det stilla havet. Fågelkvitter. Ljudet av barn som skrattar. Sommar i sin vackraste form.

Jag har blivit besatt av loppisar. Besatt av att hitta något unikt… Något fynd. Och det har jag gjort. Orust Återbruk blev en av mina favoriter denna sommar. Speciellt pga den fantastiska man som serverar färska juicer med egenodlade frukter/grönsaker.

En sommar fylld med allt jag behöver. Sol. Bad. Reflektion. Jag har hunnit bli rastlös för att sedan bli lugn. Trött för att sedan bli pigg. Min kära far sa till mig att i början av sommaren så var jag överallt. Skulle fixa med ngt konstant. Hade svårt att sitta still. För att sedan bli den Elin han känner. Lugn, tillfreds & lycklig.

Jag är så redo för vad allt hösten har att erbjuda mig. <3

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00