ANNONS
PersonuppgifterCookies

Grönt är skönt!

/

Jag är så nöjd att vi vågade köra lite färg i taket. Ni ska få se när hela väggarna är färdiga hur snyggt det kommer att bli. Då kommer jag också skriva ut alla färgval.

Jag är i lägenheten varje dag för att kolla till bygget och det är inte många timmar på dygnet jag INTE tänker på materialval etc. Jag längtar minst sagt till att denna renovering är klar. Vi tog oss lite vatten över huvudet med att renovera huset i Norrtälje och denna lägenhet samtidigt.

Vi beräknas flytta in redan denna vecka. Vår plan är att badrum och sovrum ska vara klart. Som ni ser är det en bit kvar men idag ska hela badrummet kaklas.

I hela lägenheten så bygger vi egna väggspelar. Istället för att bara sätta lister rakt på väggen, bygger vi ut speglar med MDF-skivor. Runt dessa ska lister komma. Jag tycker detta ser mer ”äkta” ut och vi vill få till känslan av att det alltid sett ut såhär.

Vi valde grönt tak för att få vår kakelugn lite mer ”harmonisk” i rummet. Vi vill att den ska smälta in.

Jag vet att jag sagt att jag ska vlogga om denna renovering & tro mig jag SKA. Det är faktiskt flera veckor kvar men jag har inte hunnit filma, pga bygget har gått så snabbt… Jag har dock otroligt mycket bilder/filmer som jag kommer att lägga ihop i en vlogg.

Nåväl, nu ska jag försöka koppla bort bygget en stund och fokusera på annat jobb. För ja, jag har ju annat jobb också! Kram på er.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00