ANNONS
PersonuppgifterCookies

90 tals fest

/

Förra helgen så fyllde min vän Jossans pojkvän Maximilian 30 år. Temat var 90 talet och det älskar man ju, för 90 talet är så likt modet vi klär oss idag. Innan själva festen så bjöd jag & min Max in till en fördrink hemma hos oss.

Sara hade pyntat håret med löshår, sådan succé. Älskade verkligen allas outfit och kände mest att jag hade velat växa upp under 90-talet hehe. Jag födde 95, så fick inte direkt uppleva det…


Hannah ser ut som en riktig 90-tals brutta!

Klara, jag & Hannah. Min syster hade hjälpt mig med smink & hår innan och kände mig faktiskt riktigt snyggt. Hade köpt nya jeans (som jag har på mig varje dag nu) och skinntopp från Weekday. Stort tips att leta efter kläder där när man ska på 90-tals fest pga alla deras kläder känns som det temat.

Fina Erica hade kommit från Göteborg för att komma på festen.


Hedvig måste haft festen skönaste outfit! Ett par adidas brallor och stor hoodie.Viktor & Alicia!Gustaf hade en Top Gun jumpsuit, klockrent.Viktor & Emil.


Vid 17.30 kom en limousin och hämtade oss och körde oss till festen. Haha, riktigt oklart faktiskt men vi hade det så roligt i den bilen. Sjöng och drack bubbel. Festen var i en lokal i Nacka precis vid vattnet och kom hem först vid 03 på natten. Däckade på en halv sekund!

Jag som inte brukar vara ett fan av temafester tyckte detta tema var så sjukt roligt. Och musiken under kvällen! Toppklass. Tack Maximilian för en otrolig 30-års fest!

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00