ANNONS
PersonuppgifterCookies

SVARAR PÅ 11 FRÅGOR

/

Vart ser du dig om 10 år?

Första frågan får bli en stor sådan. Om framtiden. Jag har märkt att jag, till skillnad, från många av mina vänner inte planerar så mycket för framtiden. Många har en plan för allt i princip – boende, antal kids och allt det där. Jag är lite tråkig. tänker inte så mycket på det haha.

Men ska vi drömma lite? Jag vill vara gift med Max, har två barn och tillsammans lever vi ett flexibelt liv. Vi kanske har ett hus utomlands som vi spenderar halva året i och halva spenderar vi i Stockholm. Jag och Max är redan ett team i allt vi gör och kan verkligen se oss ha ett företag tillsammans i framtiden. Vad det ska vara inom, vet jag inte riktigt ännu.

När kommer nästa vlogg?

Till helgen får ni en fulländad apartment tour förhoppningsvis. För nu är vi bannemig klara!

Hur motiverar du dig själv?

Jag kan också vara omotiverad. Men har ju ett otroligt jobb, alltså otroligt. För jag kan anpassa det efter vad jag inspireras av just nu. Som senaste tiden har det varit inredning och då har ni också engagerat er i det. Men en viktig grej, är att inte ha för många bollar i luften (då blir ofta allt halvdant = man blir missnöjd med sin prestation = man blir omotiverad). Strukturera upp dina dagar (med listor!) och umgås med personer som tycker du är grym. Jag har en pojkvän som gör en high five med mig varje gång jag får in en ny affär – vilket är så kul. Då jag kanske egentligen inte har några riktiga kollegor i denna bransch.

Hur gör du för att inte vara stressad?

Jag planerar mina dagar. Aldrig mer än 1 möte per dag.

Jag hade nog kunnat tjäna mer pengar om jag tagit 5 möten per dag, men tycker inte det är värt det. Inga pengar i världen kan köpa lycka & harmoni. Jag följer också mina rutiner slaviskt. Jag måste få min sömn, min regelbundna träning och bra kost för att fungera.

Tips för att göra hösten till den bästa?

Nu när det varit sommar så kan jag rekommendera dig till att skaffa rutiner. Ja, herregud vad jag pratar om rutiner. Men det är så viktigt för kroppen. Och i slutet av dagen, tänd värmeljus & drick te. Läs en bok. Gör sådant din kropp mår bra av. Unna dig det!


Tror du att du & Max kommer flytta till hus? Eller kommer ni bo kvar i lägenheten?

Lägenhet på veckodagarna och sommarhus på helgerna. Det är vår dröm just nu – allt kan ju ändras. Men i dagsläget kan vi inte se oss själva bo i hus på heltid.

Bästa BUS till ansiktet?

TanRevel utan tvekan.

Hur har du varit att uppfostra och ta hand om Selma?

Det har varit självklart sedan dag ett. Alla som känner mig vet att jag aldrig klagat över varken promenader i spöregn, spyor på mattor eller att hon bet sönder alla mina skor när hon var valp. Jag har liksom tagit allt det med en klackspark typ? Tror grunden till det är för att jag skaffade henne själv. Jag är hennes allt. Och jag ställde in mig på att ibland kommer det vara lite jobbigare. Men seriöst, 99% av tiden är hon livets bästa vovve. Känns som jag fick jackpott på lotteriet typ?

Valpdags för Selma?

Nej, jag kommer nog inte att para henne i dagsläget. Har svårt att se mig själv ta hand om massa små valpar här hemma i lägenheten, haha. Men kanske i framtiden, man ska aldrig säga aldrig.

Vad har du hittat på, på en avslappnad dejt med en bekant (bor på landet)?

Promenad och lite picknick?

Vad äter du helst till frukost, lunch & middag en helg?

Frulle: Acaibowl till frukost på Mahalo med en krämig latte. Lunch: Rimmad lax & dillstuvad potatis på Sturehof med ett glas bubbel. Middag: Kockens val på Bar Nombre. Och en jäkla massa rödpang!

Ok. Händer ju dock aldrig att jag äter 3 måltider på restaurang om dagen, haha, men om man får drömma?

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00