ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min helg i bilder

/

I fredags så åt jag och Gertrude middag tillsammans. Vi hade en myskväll ihop och snackade ikapp. Slog mig hur mycket jag saknat henne. Vi har gjort så mycket med varandra genom åren och har så roliga minnen. Vi kunde typ inte sluta prata så när klockan var midnatt så tog jag bilen hem igen.


Min & Max lördag var faktiskt ett helvete. Vi flyttade hela dagen och jag var så slut att jag knappt kunde äta middag på kvällen. Men vi rensade hela Max källarförråd, lämnade massa kartonger på Lidingö där vi ska bo närmsta veckorna och fyllde förrådet i nya lägenheten.

Men ja, här ser ni lite ifrån läggan. Här är vårt sovrum 🙂


Jag var måttligt taggad på att bryta mitt godisförbud i alla fall haha.Det blev söndag och jag mådde inte alls bra. Var helt utmattad när jag vaknade, på ett obehagligt vis. Lite liknande ifrån när jag var utmattad på riktigt. Det var ju helt klart från dagen innan, där vi hade vart igång hela dagen.

Men jag hade bestämt frukost med Klara och det blev faktiskt bättre när jag kom ut i friska luften.Frukost på Sirap i mina nya kvarter o Selma sov bredvid mig. Sedan strålade vi runt, kollade lägenheten, tog en kaffe hos Sara och sedan hämtade Max mig.Resten av kvällen gick åt till att gissa vad… Fylla kartonger o flytta ännu mer. MEN, nu börjar vi se ljuset. Min garderob är helt tom och Max med. På torsdag ska vi vara ute ifrån lägenheten och jag ser fram emot att bara kunna släppa detta moment. Vill endast fokusera på nya lägenheten nu och få klart den.

Tog en promenad på kvällen med Selma och kom hem till middag. Vi kollade film tills vi somnade. Känns skönt att denna helg är över. Har sådan träningsvärk prick överallt i min kropp haha.10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00