ANNONS
PersonuppgifterCookies

OMG VI HAR KÖPT LÄGENHET!

/


Jag kan inte förstå att det är sant – vi har köpt lägenhet!
Det går inte att beskriva i ord hur lycklig jag är över att vi har köpt ett hem som är vårt. Vi var och signade sent igår kväll och firade med att köpa hem sushi. Vi får tillträde redan om 1 månad och i samma veva flyttar vi ut ifrån Max lägenhet.

Den är stor, har vackra fönster och öppen spis. Runt hörnet ligger mina favoritrestauranger i Vasastan och en park där jag & Selma kommer promenera varje dag. Så fort jag klev in i lägenheten viskade jag till Max att här vill jag bo.

Vi kommer att renovera hela lägenheten för att göra om den till vår. Riva väggar, kök och badrum. Förstår ni ens själva vad ni har framför er? Den ROLIGASTE lägenhetsrenoveringen ever! Ser bara framför mig ”före & efter” bilderna…. KAN KNAPPT FÖRSTÅ DET SJÄLV! Håll utkik så släpper jag lite fler bilder längre fram.

23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00