ANNONS
PersonuppgifterCookies

Före & efter frisören

/

Mitt hår såg inte alls så roligt ut idag när jag kom till Tre Klippare & Sarah. Det var över 2 månader sedan jag var där sist och det hade börjat gulna och blivit slitet. Men jag känner mig alltid i trygga händer när jag kommer dit.

Jag blev så nöjd över resultatet. Det blev lite mörkare slingor vilket gör att det blev en fin kontrast. Det tar ju ca 3 h för mig att gå till frisören, då jag har väldigt mycket hår. Så det blev att jag spenderade hela min förmiddag i frisörstolen. Riktigt lyxigt faktiskt. Selma fick följa med mig också <3

Annars mår jag faktiskt väldigt bra – mitt liv är inte speciellt händelserikt just nu känner jag? November är en tråkig månad… Håller ni med mig?

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00