ANNONS
PersonuppgifterCookies

Estée Lauder gives you new friends

/

I tisdags checkade jag och några andra influensers in på nyöppnade Sparrow Hotell, som ligger på Birger Jarlsgatan. Det är Grand Hotels nya och wow så fint det var.

Anledningen till det var för att vi alla skulle få spendera närmsta timmarna med varumärket Estée Lauder. Det är ett skönhetsmärke som står mig så otroligt nära hjärtat. Jag gjorde ett samarbete med dem för flera år sedan och jag minns hur ärofylld jag kände mig för att få göra det.

Vid 16 skulle vi samlas i ateljén där uppe där vi skulle få informerat för oss om de olika produkterna. Det var väldigt intressant att få höra om vad de faktiskt gör för hyn. Sedan fick vi sminka av oss och det var sminköser där som sedan tog på krämerna i våra ansikten.

Estee Lauders ”Brand Trainer” (hon utbildar deras personal) Signe var såååå grym och utbildade oss alla inom skönhets och Estée Lauders produkter.

Om ni inte har provat deras Advanced Night Repair så har ni missat något. Jag har använt den i flera år men slarvat nu senaste månaderna då den tog slut. Men nu jäklar! Jag är ju besatt av den. Det finns inget serum i världen som gör huden så återfuktad och härlig som den.

Sedan hade de en ”apparat” som kunde ta bilder på min hy och därefter se vilken färg jag skulle ha på min foundation. Jag som aldrig använder det tyckte äntligen att jag hittade en bra. Deras foundation är ju väldigt ”lätt” men Signe tipsade mig ändå om att droppa i lite serum i – det blev magiskt och sminket blev väldigt fint!

De har lanserat en DayWear kräm som har 72-timmars återfuktande effekt. Rätt otroligt! Jag har använt den hela tiden sedan jag fick den och jag älskar allt med den. Doften, konsistensen och känslan man får i ansiktet när man tar på den.

Men nu spolar vi fram lite för klockan 19 så tog taxibilarna oss till Söder. Där hade dem abonnerat en restaurang och WOW säger jag bara.

Vi blev serverade en 5 rätters middag och jag satt med så goa människor runt omkring mig. Vi började liksom beställa in tequila. Hahaha orkar inte… Det andra bordet bara vände sig om mot oss när vi började sjunga snapsvisor. Men GUD vad jag älskar när människor i denna bransch kan släppa loss lite. Det är befriande!

Jag och min Ellinor! Jag har på mig ett set ifrån Envii som jag fick så mycket komplimanger för.

Olivia, som alla skålar runt om, hon jobbar som Estée Lauders PR Manager. Helt jäkla magisk kvinna!

Det kändes inte som ett event, utan som att vi var där som ett gäng kompisar och tog en middag. Då har man lyckats om vi säger så!

Vårt skrattande bord! Sedan gick vi vidare ut lite men det blev inte så sent. Det tackade man glatt för dagen efter.

Tack fantastiska Estée Lauder och Vass PR för att jag fick äran att vara med på detta dygn. Med ett varumärke jag älskar! Detta är det absolut roligaste med mitt jobb, att kunna få gå på sånt här och träffa nya vänner som man har så kul med. Puss på er!

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00