ANNONS
PersonuppgifterCookies

My weekend in pictures

/

I fredags hade vi AW på jobbet, som vi har en gång i månaden. Vi beställde Tugg och jag älskar deras hamburgare. Sedan drack vi bubbel, körde lite lekar & sedan drack vi GT:s, min favoritdrink. Eftersom vi hade det så trevligt gick vi vidare till Teaterkällaren. Där satt vi kvar ett bra tag, älskar verkligen att hänga i deras bar. Äta lite chark, dricka rödvin och lyssna på härlig musik. Sedan avslutade vi kvällen på Toso för en drink. Vid 12 tiden checkade jag ut, trött efter veckan. Men finns det något bättre än fredags-aw:s? Tror inte det.

// My Friday started with after work and burgers.

I lördags vaknade jag upp till en väckarklockan jag glömt att stänga av, vid 07.00. Hade svårt att somna om efter det men drog mig i sängen ett tag. Sedan tog jag på mig mina tofflor och tänkte åka in till stan. Men riktigt så blev det inte…

// I woke up early and my plan was to go to town, but that changed…

Istället började jag storstäda hemma. Behövde ta ner alla vinterkappor och rensa bort alla tusentals sommarkläder. Det är fruktansvärt när man gör det men när det är gjort, då kan man äntligen andas ut igen.

// Instead I cleaned the whole house. Not so fun, but extremely nice when it’s done.

Såhär ser det ut på min byrå i mitt rum. Min vänskapsknut ifrån Svenskt Tenn, ljus som doftar SÅ gott ifrån Voluspa, lampa ifrån Lagerhaus och en hök med tidningar och modeböcker.

// Here’s how it looks on my dresser in my room. My friendship knot from Swedish Tenn, light
that smells so good from Voluspa, lamp from Lagerhaus and a hawk with magazines and fashion books.

Solen sken hela dagen men jag gick faktiskt inte utanför dörren förens vid 18 på kvällen, då tog jag bilen till gymmet och körde i 1,5 h. Jag trodde att jag skulle vara ensam där en lördagskväll, men det fanns fler ångestfyllda själar där haha. Mådde väldigt mycket bättre psykiskt efter det träningspasset.

// The sun was shining the whole day, unfortunately I didn’t go outside my door until 6 pm. Then I took the car to the gym.

Här spenderades min kväll. I soffan, med en kärleksfilm och middag med mig själv. Det är inte ofta jag spenderas en lördagskväll helt själv. Jag gick och la mig vid 11 på kvällen och vaknade upp utvilad och fräsch vid halv 10 imorse.

// I spent my evening in the sofa.

Så mysigt att vakna upp på en söndag till solsken. Så jag tog på mig träningskläderna direkt efter frukosten och gick ut på en promenad.

// So nice to wake up on a Sunday to sunshine. So I put on my workout clothes right after breakfast and went out for a walk.

Jag ringde Gertrude direkt när jag klev utanför dörren sedan blev det att vi pratade under hela min promenad, i över 2 timmar! Jösses. Vi har inte pratat på allt för lång tid, men så mysigt att sakna någon så mycket. I veckan ses vi igen! Och det var så otroligt härligt väder att jag aldrig ville att promenaden skulle ta slut, efter 2 h kunde jag inte ta mer omvägar så var tvungen att gå hem haha.

// I called Gertrude soon as I stepped outside the door and we talked during the whole
time I were on my walk, for over 2 hours!

Jag tog sedan bilen in till stan för att möta upp Josefine på en kaffe på Bar Centro. Nya söndagstraditionen, att sitta där och pratade igenom veckan som gått och bara mysa. Finns inte många som får mig att må så bra som hon får. Hon har ett stort hjärta! Känns verkligen som att vi känt varandra hela livet men vi blev tighta först för ett år sedan. Ganska fint ändå, att man kan hitta nya nära vänner i sen ålder.

Sedan tog jag bilen till gymmet. Mitt mål är att gymma tre gånger i veckan och det lyckades jag hålla denna vecka! Jag mår så mycket bättre när jag är stark i kroppen. Nu känner jag mig så mysig. Trött och träningsvärk. Ska äta middag nu och sedan bara kollade något på tv innan läggdags. KRAM och hoppas ni haft en härlig helg!

// After that I took the car to Bar Centro, for a coffee with Josefine. Best Sunday tradition ever! After som hours with talk I went to the gym. Now, time for dinner and tv. I hope you all had a wonderful weekend! I certainly had.

10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00