ANNONS
PersonuppgifterCookies

Grande is coming to Sweden

/

Foto: Annie Hyrefeldt

Klockan har slått tolv och jag ska ta på mig min kappa och klacka iväg till salladsbaren några minuter bort, för att köpa mig något gott. Tänkte unna mig en cola light till lunch idag, det är vardagslyx för mig haha! Hur mår ni? Jag har repat mig lite ifrån gårdagen så jag är fylld med lite mer energi idag.

Min morgon hade bestått utav möten på kontoret och som ni märker är jag inte i Stockholm idag, vilket var planen. Men reklamfilmen jag ska spela in sköts upp till nästa vecka. Kände att jag inte orkade åka upp ”bara för att” utan åkte hem igår efter jobbet och gick och la mig rätt så tidigt.

Ikväll ska jag även på ett roligt event här i Göteborg och imorgon blir det helg. Otroligt uppskattat känner jag just nu. Något annat som sker imorgon är att Ariana Grande släpper biljetter till hennes konsert i Sverige, Stockholm, och jag ska självklart gå. Tycker hon är grym så räknar redan ner dagarna. Är ni sugna på att köpa biljetter så kan ni läsa mer om det här.

Nu; Lunch!

// It’s lunch a clock and I will get a sallad. With pesto. My morning has been quite busy with meetings and tonight I will go on a nice event here in Gothenburg. And by the way, I’m going on Ariana Grande when she’s coming to Stockholm this spring and you can buy tickets tomorrow. Read more about that here. Now, time for lunch!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00