ANNONS
PersonuppgifterCookies

A text about courage

/

Jag tror det är de små sakerna som kommer att förändra livet. Som att ge honom en passionerad kyss på första dejten, för det kändes helt rätt. Som att berömma en främlings skor, för du tyckte de var fina. Som att skicka det där smset som du inte vet om du kommer få svar på. Som att avsluta relationer med personer du inte mår bra av, för att få plats med nya personer i ditt liv. Som att tacka ja till något du kanske inte ens är intresserad av, för det är spännande. Som att göra slut med personen du inte längre är kär i. Som att alltid hålla det man lovat. Som att behandla andra med respekt. Som att orka gå ut och ta det där glaset med personen som länge velat bjuda ut dig på dejt. Som att orka när man egentligen bara vill tycka synd om sig själv hemma i sin säng.

Jag tror det är besluten man tror är helt oväsentliga, som sedan kommer visa sig vara livsomvälvande. Sommaren är över, men varför ska vi sluta vara galna och härliga och spontana för det? Jag vill åt glöden. Jag vill ta de där besluten, som förändrar och förbättrar mig själv och mitt liv.

//

A text about love, courage and life.

23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00