ANNONS
PersonuppgifterCookies

Frank Ocean

/

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Frank Ocean är något helt unikt och hans senaste skiva Blonde är fantastisk. Ligger i min säng i Göteborg, med levande ljus runtomkring mig, hög musik och skriver ord om kärlek i ett dokument på datorn. Jag brukar ju göra det, skriva texter om känslor. Tycker det är så härligt att bara få skriva 100 procent ärligt och naket. En dag vill jag publicera en bok. En samling på alla texter som man någon gång skrivit. 

Jag tog tåget hem idag fast jag egentligen skulle åkt hem imorgon. Bokade ett tåg som jag nästan missade, kom till stationen 3 minuter innan det gick. Sedan åkte jag tåg 3 timmar med ett skrikande barn bredvid mig. Så tog jag en dyr taxi ifrån centralstationen och möttes av middag hemma som min syster lagat. Vi kröp sedan ner i soffan under en filt, kollade en romantisk komedi och jag kunde äntligen andas ut. Nu ska jag borsta tänderna och sova.

Längtar tills imorgon. Då ska jag göra tre roliga saker. Kram och sov gott! 

//

Frank Ocean is something extra and I love his new album Blonde. On repet all day long. Right now I’m in Gothenburg, laying in my bed and relaxing. Thanking myself for taking the train home today instead of tomorrow. Goodnight babes! 

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00