ANNONS
PersonuppgifterCookies

Youtube will be my next step!

/

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Gjorde denna Look Book film tillsammans med Marc Zacharoff förra hösten. Det är egentligen den enda youtube-videon jag publicerat hittills på min kanal och jag älskar den. Vill ni veta något roligt? Jag kommer faktiskt att börja släppa filmer regelbundet. När jag skriver ut det här så blir det verkligen officiellt. Mitt mål i början kommer vara att släppa 2 videos i veckan. Vet att det är rätt så mycket – med tanke på att jag redan nu jobbar hela tiden. Men jag som person älskar verkligen att maximera min tid när det går! Jag kommer satsa på att göra vloggar mestadels, då jag själv älskar att kolla på det. Så ni kommer att få följa med mig på jobbet, mina resor och få lära känna mig bättre. Hoppas ni är lika exalterade som mig! Satsar på att komma igång inom 1 månad i alla fall.

//

I did this look book video together with Marc Zacharoff last fall. Actually it’s the only video I’ve published on my channel so far and I love it. Do you want to know something fun? I will actually start releasing videos regularly. My aim at the start will be releasing two videos a week. I know that’s quite a lot – considering that I work full time. But I personally really love to maximize my time when I can! I will focus on making vlogs mostly, since I love to watch it myself. So you will se how I work, my travels and get to know me even better. Hope you are as excited as me! The idea is that I should start releasing videos in a month.

18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00