ANNONS
PersonuppgifterCookies

Social Media Gala

/

Lördagskvällen började med ett glas bubbel hemma hos Hanna i hennes nya lägenhet, tillsammans med @gertrudes, @alicestenlof och Bianca. Sedan glömde vi av tiden och kom på att vi har en gala att gå på. Tiden går snabbt när man har roligt, eller hur är det man brukar säga?

En liten bild tillsammans med @Yayas och @gertrudes.

Jag bar en så otroligt fin klänning ifrån Valerie. Jag hade dock inte hunnit sminka mig så mycket, eller fixat håret… Jag har blivit sådan tidsoptimist! Men alla var SÅ fina på galan.

Livets tjejer, @alicestenlof och Hanna.

Louise och Lovisa. Två super härliga tjejer!

Hängde mycket med Lovisa senare på kvällen och hon är SÅ jävla härlig. Älskar när man träffar nya människor som man verkligen klickar med.

Wow! Bianca och Tove.

Önskar att jag också kunde sminka mig såhär fint hehe.

Andrea

, Molly och @moamattsson

Moa var nominerad som årets Twitter, så duktig är hon!

Grymma Bianca var prisutdelare till årets podcast, som Viktor & Ida vann.

Janni Deler vann årets blogg.

Jag älskade att Jon var där och vloggade. Älskar ju verkligen hans videos, så var kul att se hur det gick till IRL 😉

Margaux och Molly.

Margaux hade styrt upp denna gala tillsammans med MWM. Så glad att jag fick komma även i år! Molly delade ut pris till årets snapchat som….

Daniel Paris vann!

Sedan kramades jag med Molly, hon är sådan glädjespridare alltså.

Sedan började dansen och drinkarna. Vi tog sedan en taxi till Bergmans där vi dansade lite innan jag kastade in handduken runt 4 på morgonen. Tack Stockholm för ännu en grym helg!

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00