ANNONS
PersonuppgifterCookies

Blazer part 1

/

Coat from Storm & Marie (MeAndMet) / Shoes from Dinsko / Skirt from River Island (here) / Sweater from Twist & Tango (here)

Bilder tagna av Annie Hyrefeldt

Godmorgon tisdag! Hur bra mår man inte idag? Haha, eller är det bara jag? Solen strålar, jag känner mig äntligen lite piggare efter helgen och imorgon åker jag till Stockholm igen. Jag ska göra så mycket kul de närmsta dagarna där. Tänkte att jag gör ett veckoschema till er som ni får ta del av.

Jag älskar att jag har så mycket energi just nu men jag är också en allt eller inget person. Vilket kan bli farligt i längden. Men ska ändå försöka hålla detta på en bra nivå så jag orkar hålla igång och vara peppad/inspirerad en längre tid. Men när denna energi kommer till mig kan jag inte sitta still, då vill jag köra 100% och vara den bästa versionen av mig själv. Jag har SÅ svårt att lugna ner mig, haha. 

Funkar ni likadant? Jag är så med allt nästan. Men det viktigaste är väl nästan att vara medveten om det? Nu ska jag snart gå på lunch och sedan lägenhetsvisning. Hittat en pärla som jag blivit kär i… Alltså kär. Hoppas den är lika fin i verkligheten! KRAM.

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00