ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min lördag i bilder

/

Vår lördag började i Gdansk med en lång frukost på hotellet. Där vi bland annat pratade om mässan vi skulle gå på. Sedan bytte vi om och det ser så kul ut, ser ut som att jag och Jonas ska gå på bröllop. Mässan hölls på Gdansk stora museum, riktigt coolt.

Gdansk är verkligen en cool stad. Gammalt och förstört på ett snyggt sätt. Sedan när du promenerar ner till gamla stan, vid hamnen, så får du den romantiska stämningen.

Tog tyvärr inte några bilder inne på mässan den första dagen. Men det vi gjorde var att mingla runt, träffa nya människor/bloggare, representera Nouw och bara visa att vi finns. Här ovan har vi Jonas och Magnus (Nouw VD).

Älskar kontrasterna, på kostymen och byggnaden bakom. Här har vi Jonis, som är min kollega och bra vän! På riktigt, finns inte många som får mig att skratta så mycket som honom.

Efter en lång dag på mässan så promenerade vi tillbaks till hotellet, tog en öl på restaurangen mittemot & njöt av kvällssolen. Det var så otroligt bra väder denna helgen i Polen. Strålande sol och 20 grader. Sedan gick jag in på hotellrummet och vilade i någon timme innan det var dags att gå ner till hamnen för att äta middag.

Hej hej bildbomb ifrån en magisk middag! Restaurangen var fullbokad, som kvällen innan, men vi fick plats i baren mot köket. Tycker det var riktigt nice att sitta där och kunna kolla på när kockarna levererade. Maten var så otroligt god och chokladonfanten, nyp mig i armen. Tips om ni ska till Gdansk och käka, gå till Prologue.

Sedan gick vi bort till mässans ”efterfest”, men det var mer som mingel och där var vi kvar tills 1 på natten. Tror ni jag störtdäckade i sängen sedan? Hade hållt i gång i 17 timmar och min hjärna var helt slut.

MEN, vilken dag! Söndagen får ni läsa om senare <3

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00