ANNONS
PersonuppgifterCookies

Veckans planer

/

Måndag: Måndagsmöte (check) och sedan jobb hela dagen. Skulle egentligen gått till min frisör ikväll för att rätta till min hårfärg. Jag vill inte ha det så mörkt som det blev, så ska ljusa upp lite. Men blev framflyttat till tisdag istället. Så tänkte gå ut på en lång promenad ikväll istället, älskar mina kvällspromenader med musik i öronen.

Tisdag: Jag har frisörtid vid 8 på morgonen och sedan ska jag till jobbet. Äta lunch med Jossan som är hemma ifrån England, där hon vart lite för länge tycker jag. Efter jobbet ska jag fota tillsammans med Annie. Vi är sådant grymt team så kommer bli bra bilder denna gången igen känner jag!

Onsdag: Jobb hela dagen och på lunchen ska jag springa iväg till Treat & Teach för ansiktsbehandling. Efter jobbet blir det gymmet!

Torsdag: Kickstartar morgonen med ett bodypump pass. Älskar morgonträning, får sådan energi resten av dagen då. Sedan ska jag äta lunch tillsammans med Amanda, som jag var på babyshower för igår ni vet! På kvällen blir det att packa väskan för att flyga utomlands dagen efter.

Fredag: Vid 06.20 går planet till Polen, Gdansk. Vi ska ha kickoff med jobbet bland annat och hela dagen kommer att vara fullspäckad med kul saker.

Lördag: Resten av gänget åker hem medan jag och Jonas stannar i Polen för att delta i en stor bloggmässa. Körde ju samma sak i juli, men denna gång är det en större mässa vilket kommer bli väldigt kul.

Söndag: Mässan håller på även på söndagen och på kvällen tar vi flyget hem till Sverige igen. Jag kommer helt enkelt att ha en fullspäckad vecka, men älskar att ha jobbet i fokus i mitt liv!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00