ANNONS
PersonuppgifterCookies

Copenhagen got me

/

En bild ifrån innan vi gick på planet till Köpenhamn förut idag. Jag har verkligen mått lite dåligt över mitt hår de senaste dagarna, känts så otroligt ovant att ha mörkare hår och så kort. Men när jag ser det på bild så känns det helt okej. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag gå till Ida snart igen och göra något mer. Kanske lite ljusa slingor? Får klura på det över helgen.

På flygplatsen i Köpenhamn mötte vi upp de andra tjejerna som också åkte hit med Maybelline. Sedan tog vi en taxi till vårt hotell, kickstarade dagen här med ett glas rosé. Mums!

Satt mittemot min donna, @pdotter, som jag är så glad över att få hänga med igen!

Så skålade vi såklart!

Super fina Molly! Hennes hår är det mest magiska som finns alltså.

Sedan beställdes det in chark, och såhär ser det ut bakom kulisserna när alla bloggare ska fota 😉

Men alltså! Så gott!

Innegården på vårt hotell, älskar det. Älskar även att det har vart 25 grader idag, sommaren vägrar att ta slut. Men det klagar vi inte en sekund på.

Don’t worry

Sedan fixade vi oss innan vi åkte iväg på middag och Maybellines event. Men mer om det imorgon, för Ellinor ligger redan och sover bredvid mig och vi har en dag framför oss imorgon också. Hört att hotellfrukosten här ska vara helt grym. Haft en SÅ bra dag i alla fall. Kram på er!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00