ANNONS
PersonuppgifterCookies

Höstpeppen är här!

/

Top and blazer from Twist & Tango / Skirt from Zalando / Shoes from Dinsko

Igår kapade jag av håret hos Ida. Hon färgade även mitt hår lite mörkare då jag ville komma bort från mitt platina-blonda hår som kändes extremt slitet och urtvättat efter denna sommar i saltvatten och sol.

Nu i efterhand känner jag att jag nog hade velat vara lite ljusare i håret än vad det är nu, men det mörkaste ska gå ut efter någon tvätt eller två. Men behövde verkligen en förändring… Jag har älskat att vara superblond men det blev lite för ljust, på grund av solen.

Jag trivs otroligt bra i kortare hår och är väldigt orädd för att ”våga”. Hur ska man annars veta vad man gillar till 100%? Hår växer ut, snabbare än vad man tror! Om ni vill boka tid hos Ida, som jag gått hos i över 1 år nu, gör ni det här.

Idag har jag suttit i möten hela dagen lång och är fylld med så mycket pepp och inspiration. Jag kommer att börja jobba mycket mer ifrån Stockholm från och med nu, vilket känns otroligt roligt. Efter jobbet ska vi ut och käka. Eftersom det är närmre 27 grader ute, längtar jag något extremt. Puss!

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00