ANNONS
PersonuppgifterCookies

En sommardag i september

/

Idag vaknade jag upp utvilad efter 10 timmars sömn. Drack en kopp kaffe och gick sedan ut på en långpromenad i solen. Då kände jag verkligen ett lyckorus. Jag är en människa som är beroende av sömn och rutiner, så att vakna upp pigg en lördagsmorgon var verkligen behövligt för att komma i balans igen.

Sedan kom jag hem och åt, för att snabbt åka och hämta upp Carro. Vi åkte till Delsjön. la oss i gräset, drack kaffe och åt bullar. 23 grader och så varmt idag. Sedan tog jag bilen förbi mormor och morfar. 

Haft den bästa lördagen på väldigt väldigt länge. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka till ett par killkompisar. Vi ska sitta på deras tak och dricka vin. Detta är lajvet! Haha, @Yayas har börjat säga det hela tiden… KRAM!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00