ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sommarens stora fest

/

Igår så var det äntligen dags för sommarens stora fest som Felix styrt upp på Uddetorps säteri, det är en gård som ligger lite utanför Borås. Vi fick inbjudan redan i juni så vi alla hade taggat igång rejält. Jag tog med kameran och även fast det är lite jobbigt så uppskattar man det så otroligt mycket nu i efterhand. Älskar att dokumentera med bilder. Så, här får ni följa med!

Gårdagen började med en drink hemma hos Jossan. Hur fint hade inte hon fixat då? Det var även 20 grader och strålande sol. När vi druckit upp den så gick vi bort till bussarna som skulle ta oss alla 100 personer till Uddetorp vid klockan ett.

Efter 1 h bussresa var vi äntligen framme och det var så himla fint där borta. Vi blev välkomnade med ett glas bubbel och sol.

Ser ni hur mysigt och idylliskt det är? En sommardröm.

Detta är övervåningen i ladan, här körde vi lekar i början av dagen. Var tvungen att fota hur fint det var där inne också.

Sedan serverades det lunch till alla inne i ladan och festen började dra igång. Älskade att jag kunde gå runt i min klänning utan jacka hela dagen.

Just det, detta är egentligen en långklänning ifrån Bubbelrom. Men mamma hjälpte mig att sy upp den precis innan jag stack på festen. Haha, jag tog helt klart klädångest till en ny nivå. Men blev faktiskt väldigt nöjd! Vad tycker ni?

Jag gillar verkligen att gå runt och ta spontana bilder, det blir mycket mer känsla i bilderna då. Mer äkta.

Älskar denna på Gertrude och Felix.

Adrian och Ellen. Hur sommarfina?!

Puss på er!

iv>

När fötterna behövde vila ifrån dansen så satte vi oss på gräset och snackade.

Er älskar jag, från månen och tillbaks.

Tack underbara Felix för en fantastisk dag!

Glömde dokumentera lite här på vägen. Men efter maten så drog dansen igång och den höll igång till 22 på kvällen. Då gick bussarna tillbaks till Göteborg och vi alla samlades igen på Push. Hade så kul och är som ni säkert förstår trött idag. Ska börja packa inför Stockholm nu då jag åker tidigt imorgon bitti. Vi hörs lite senare, hugs!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00