ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vad vore jag utan dig

/

Jag och min finaste tjej har väldigt mycket bilder som vi har bara som minnen, som aldrig egentligen kommer upp någonstans. Ofta tar vi de där bilderna när vi har den perfekta stunden. Den som vi aldrig kommer att glömma. Har så mycket sådana bilder ifrån vår Bali resa i våras, så när jag kollar på de bilderna blir jag varm i hjärtat.

Nu delar jag med mig. För dessa bilder är så äkta och enkla. Här satt vi på en klippa, vid mitt landställe, drack rödvin ur plastmuggar, kramades i våra seglarjackor, pratade om kärlek och blickade ut över havet. Månen lyste så starkt den där kvällen, den lyste upp hela havet när det började bli mörkt.

Hon betyder så himla mycket för mig den där tjejen. Hon är vännen som jag kan sitta på en klippa med, när det egentligen blåser lite för kallt, och vara varmare än någonsin inombords. Hon är den som jag kan kolla på när vi står på dansgolvet, och känna mer glädje än någonsin.

”McCartney utan Lennon

Mio utan Jum Jum

Det är bara jag, bara jag utan dig

Båt på hav utan vind i segel

Vad vore jag utan dig”

Allt det här började med att jag hittade denna bild på mobilen. Och så bara ville jag säga hur mycket jag älskar dig.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00