ANNONS
PersonuppgifterCookies

Sista chansen…

/

Sista chansen att bli vinnaren i Hvisk-tävlingen idag. Skapa ett konto & ha chansen att vinna fina smycken och ett nytt job… Ni hittar inlägget här!

Hej måndag & trötta ögon! Tur att jag är super taggad på jobb idag. Nu vill jag verkligen bara att hösten ska kicka igång. Fokus på jobb, hälsa och träning. Sommaren är helt fantastisk men man faller också bort ifrån allt var rutiner innebär. Vilket är kul till en början men sedan får jag alltid lite panik utav det. Min höst är verkligen fullspäckad med roliga saker och mitt huvudfokus kommer verkligen vara jobbet.

Efter jobbet idag kommer jag släpa mig bort till gymmet. Där har man ju inte satt sin fot de senaste månaderna… Ångest! Men jag ger det 2 veckor och sedan är jag inne i det igen. Hörs senare!

5

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00