ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vill du bli stylist? Tävling!

/

Tävlingen är i samarbete med Hvisk

Hej vänner, hoppas att ni alla mår bra!

Nu tänkte jag köra en rolig tävling tillsammans med er. Visst kommer ni ihåg att jag kör ett samarbete just nu tillsammans med smyckeföretaget Hvisk? Ni kan läsa inlägget om Hvisk här och inlägget om vad det innebär att vara en Hvisk-Stylist här.

Tävlingen som jag tillsammans med Hvisk ska ha nu är en ”Hvisk Stylist Challenge”. Hur coolt att få bli stylist? För det första är det grymt att ha på CV:T och för det andra så finns det många förmåner att få vara det för Hvisk. Bland annat får ni 50% på alla deras smycken och ni får vara en del utav deras sköna team. Vinnaren kommer även att vinna ett handplockat pris ifrån Hvisk med smycken!

För att delta i tävlingen behöver ni följa dessa steg:
1. Registrera sig som stylist på www.hvisk.com.

2. Fylla i alla frågor om dig själv i stylistprofilen.

3. Skapa det bästa och mest personliga hvisk-universumet på din profil.

4. Skriva en kommentar här nedan och länkar till din stylistprofil hos Hvisk.

Bilderna är ifrån deras grymma stylister & Instagram.

Jag utser vinnaren till denna tävling och jag kommer även att handplocka ett pris ifrån deras hemsida till vinnaren. Lycka till godbitar!

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00