ANNONS
PersonuppgifterCookies

Naô beachclub

/

​Dagarna här i Marbella bara springer iväg. Hade inte haft något emot att stanna en vecka till. Bor i världens finaste lägenhet & umgås med så otroligt fina vänner dygnet runt. Det är jag, Carro, Madde och Gertrude som bor här tillsammans. Vi stannade hemma igårkväll och vaknade vid 11 imorse efter 10 timmars sömn. Vi alla var lycklig och utvilad så vi bestämde oss för att åka till Naô beachclub. Vi hade en bädd och chillade hela dagen. Drack bubbel, lyssnade på skön musik & åt en god lunch.

Nu är vi tillbaks i lägenheten och ska snart fixa iordning oss för middag på Gatsby och sedan utgång på Olivia Valere igen. Livet just nu, kan inte släppa det, så magiskt. 

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00