ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min torsdag i bilder

/

Igår gick vi till Olivia Valere, som är en nattklubb här i Marbella. Det var roligt men väldigt mycket folk, höjdpunkten var när Ingrosso började vid 4. Tiderna är så skeva här borta… Man går ut vid 3 på natten och äter middag vid midnatt. Sedan sover man hela dagarna för att ladda om till kvällen. Vi drog oss bort till Ocean Club vid 1 tiden idag i alla fall för att käka.

Bordet bredvid hade pizza och pommes serverat på sitt bord. Men vi var mer sugna på…

… Sushi! Om ni ska äta sushi här i Marbella rekommenderar jag er till att gå till Ocean Club.

Har aldrig smakat så bra med mat. Sedan bestämde vi oss för att gå till stranden och lägga oss där i någon timme.

Efter att ha blivit nerspolade i vågor och bränt sönder våra fötter i sanden gick vi tillbaks till Ocean Club för att ta en eftermiddagsdrink var tanken. Det vände dock snabbt då vi träffade lite kompisar och hade livets dag.

Efter lite fest blev det sushi igen. Livets grej, så gott! Att gå på dagsfester är verkligen min grej.

Bilderna i detta inlägg är lånade ifrån @gertrudes kamera. När jag skulle gå in och hämta den förut så hittade jag henne sovandes, så söt alltså! Vi alla är lite trötta men planen är att vi ska ladda om. Tror ni vi fixar det? Tveksamt faktiskt. Mina ögon stänger sig bara jag skriver detta inlägg.

Uppdaterar er imorgon hur det blev. Imorgon blir det Nikki Beach i alla fall, så pepp!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00