ANNONS
PersonuppgifterCookies

Stylisterna inspirerar

/

Inlägget är i samarbete med Hvisk

Kommer ni ihåg att jag tidigare i veckan bloggade om smyckeföretaget Hvisk? Ni hittar det blogginlägget här! Något jag tycker verkar så roligt med detta företag är att dom verkligen lyfter fram sina stylister. Deras stylister är grunden för företaget och tillsammans bygger dom upp Hvisk som ett nytänkande och inspirerande företag.

De är först med de nya trenderna och ligger alltid i framkant. Hvisk är inte bara ett smyckeföretag, de är även ett företag som levererar inspiration till max! Exempelvis så skapar stylisterna coola bilder och delar med sig av dessa till deras följare på sociala medier.

Bilder ifrån Hvisk inspirerande Instagram, tagna av deras grymma stylister!

Det finns många fördelar med att vara en Hvisk-stylist. Man får bland annat alltid låna smycken till de olika stylings man gör och dessutom får man alltid 50% rabatt på Hvisk-smycken. Det finns även en viss stylist-butik där man kan tjäna poäng för att köpa märken som Ganni, Acne och Bare Minerals med upp till 70% rabatt.

Om du är modeintresserad och har ett öga för god stil kan du själv bli en del av detta nätverk. Är du intresserad av att läsa mer om vad det innebär att vara stylist så kan du göra det på hvisk.com/en/about-stylist

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00