ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mina favoriter ifrån Hvisk

/

Inlägget är i samarbete med Hvisk

Älskar dessas simpla och eleganta ringar ifrån Hvisk. Hitta denna här!

Nu måste jag presentera Hvisk, ett danskt smyckeföretag, som grundades år 2014. Något som är unikt med dem är att de säljer smycken i äkta guld och silver till riktigt bra priser. Varför priserna kan vara så låga är för att de exklusivt säljs via deras onlineshop, så dem slipper alla mellanhänder.

Designen är dansk och håller hög kvalité, jag vill fylla hela mitt smyckeskåp med Hvisk smycken. Jag älskar när det är simpelt och inte för mycket. Att ha en eller två ringar på fingrarna är så fint tycker jag.

Ett halsband som jag gärna vill ska pryda min hals,

hittar du här!

Jag älskar att Hvisk erbjuder ett sådant brett sortiment, så man kan egentligen bygga upp hela sin ”smyckegarderob” på deras produkter. Vanligtvis är jag inget fan alls av smycken då jag älskar att hålla det simpelt. Men dessa smycken är exakt sådana jag vill bära!

Dör för dessa örhängen i äkta guld…

Hitta de här!

Behöver jag ens säga något om denna diamantring? Här!

Visst blir man kär i dessa smycken? Suttit och scrollat runt på deras hemsida i över 2 timmar nu. Kommer verkligen på mig själv att jag MÅSTE ha mer smycken! Om ni inte har tid att ta er till deras enda affär i Köpenhamn, så kika in på deras hemsida här!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00