ANNONS
PersonuppgifterCookies

Min torsdag + planer

/

I tisdags åt jag och Josefine glass, såhär fint gjorde vi det. Äter ni också med era ögon? Jag älskar att äta när maten är fint upplagd och det ser aptitligt ut. Hur mår ni annars? Jag och min vapendragare Jossan satte oss på Bar Himmel med en flaska rosé i kvällssolen. Det var en otroligt fin kväll igår och att få spendera den med sin bästavän gör det inte värre. Sedan gick vi ut en sväng och dansade.

Idag vaknade jag upp till strålande sol, så jag och min syster gick ner till havet och låg där i tre timmar. Älskar att bara ligga på stranden, med musik i öronen och kolla på en massa människor. Vid fyra åkte vi hem för jag hade tid hos Hanna som skulle ordna mina naglar. Ikväll blir det grillad fisk till middag och sedan ska jag träffa Malin. Vi ska mysa och ha det härligt. Imorgon ska jag på begravning vilket känns väldigt tungt. Tar sedan flyget direkt till Polen för jobb hela helgen. Hade helst bara velat åka ut till landet efter, men det blir säkert bra ändå… Kramar på er och ta hand om era nära och kära!

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00