ANNONS
PersonuppgifterCookies

Mot Gebege!

/

​Bilder ifrån den där härliga middagen vi hade i veckan, som jag berättade lite om i ett tidigare inlägg. Föresten, kan inte förstå att jag provade oliver för första gången i hela mitt liv då. Min familj äter oliver hela tiden men jag har tyckt det sett så äckligt ut så har det blivit att jag aldrig provat. Men nu gjorde jag det och älskade det. Blir arg på mig själv att jag missat detta tidigare i mitt liv! 

Nu är det lördag och jag har precis duschat. Ska äta frukost nu och sedan ta bilen till Gebege! Där vankas det dagsfest och hoppas på att vädret spricker upp, för nu regnar det och är kallt. Ska bli så mysigt att träffa vännerna igen. 

13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00