ANNONS
PersonuppgifterCookies

Perfect blouse for the summer

/

Top from NAKD, here / Shoes from NAKD, here / Jeans from Weekday

Foto & redigering: anniehyrefeldt.se / @anniehyrefeldt

Är kär i min nya top från NAKD. Hur underbar nu på sommaren? Den sitter tight över axlarna också så den åker inte upp hela tiden, vilket jag tidigare alltid tyckt att den typ av modell gör.

Så otroligt roligt att fota med Annie också, hon är väldigt duktig som ni förmodligen ser. Älskar när fotografer har känsla och vet vilka vinklar som funkar.

Nu under de 3 närmsta dagarna kommer jag köra en kampanj med NA-KD så om ni uppger ”Skoglund20” får ni 20% på ett helt köp. Ps, om ni köper skor där så tar jag alltid en storlek större än vad jag brukar ha! Annars är storlekarna helt normala. Jag brukar ha S i allt!

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00