ANNONS
PersonuppgifterCookies

Summer Essentials

/

Saker jag inte kan vara utan i sommar. Mina bikinisar från Meloonpro, body oil ifrån Rapsodine (man blir så mjuk och återfuktad av den), smycken ifrån Jane Koenig & solglasögon ifrån Lyche Eyewear.

Får ofta väldigt mycket frågor om mina bikinisar ifrån Meloonpro och tänkte svara lite snabbt. Storlekarna är lite små så jag brukar alltid ha större i storleken. Är vanligtvis small men tar alltid medium/large på dessa. Denna nya som ni ser på bilden är den som sitter bäst på ifrån hela deras kollektion enligt mig. Den är så extremt fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Puderrosa är ju min favoritfärg och den gör sig väldigt bra med underdelen. Som att jag inte längtade nog till Marbella! Hoppas även på att kunna bära den lite i Sverige innan avgång. 

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00