ANNONS
PersonuppgifterCookies

Throw back to a better week

/

4 bilder ifrån en härlig resa förra sommaren. Var i Nerja i Spanien och det var verkligen en mysig vecka. En dag åkte vi upp till bergen och den lilla byn Frigiliania. Tips om ni är i närheten, åk dit och kolla. Förresten, min jeanskjol på bilden är spårlöst försvunnen… Blir verkligen ledsen för det var en utav mina favoritplagg på sommaren. Jag har dessutom tappat bort väldigt mycket sommarkläder. Antingen ligger det en påse gömd på vinden eller så har någon råkat slänga en påse med mina saker.

Nu har man betat av halva veckan i alla fall & jag längtar något otroligt till landet. En varm kopp kaffe. Sol mot mitt ansikte och av att inte ha någonting inplanerat. Jobbigt bara att hela min semester är fullbokad med saker när det enda jag vill göra är att ta det lugnt, haha…

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00