ANNONS
PersonuppgifterCookies

Bara så beroende av lyckorusen

/

En bild ifrån förra året.

Min hals gör så ont nu. Vill helst bara ligga i en varm famn och bli klappad på. Känna lite kärlek. Lite närhet. Bara lite. Det räcker med 10 minuter, sen klarar jag mig själv. Men bara dom där första 10 minuterna, sen är jag stark på egna ben.

Har så mycket planer för helgen, som jag fortfarande hoppas på att kunna bli av… Men vet inte längre. Varför ska en hals få förstöra så mycket i livet? Eller så säger den bara ifrån. Att jag borde ta det lite lugnt. Fokusera på min hälsa framför de där euforiska lyckorusen som alla fredag och lördagsnätter ger mig.

Men är bara så beroende, av de där lyckorusen. Dem gör så mycket. Dem skapar hopp och längtan. Men i det långa loppet vet jag att det enda som kommer göra mig hel igen är när jag har fokuserat tillräckligt länge på mig själv. Hälsan och allt det där.

Nog om det, hel kan jag bli någon annan gång. Orkar inte bli det riktigt än.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00