ANNONS
PersonuppgifterCookies

Midsommarplaner

/

​Dagen innan midsommar kör jag upp med bilen till mitt landställe för att slippa köerna på midsommarafton. Tänker mig att det är bra väder så käkat grillat med familjen & kollar på någon mysig film. På midsommar blir jag körd med båten ut till Käringön där det kommer bli en magisk dag. Men först när man vaknar så gör man kransar ihop! 

Vi är ett stort gäng på 35 pers som kommer fira ihop hela dagen. Lunch, lekar, dans, middag och sedan en stor fest där fler få komma på kvällen. Axel har berättat att dom kommer placera ut stora facklor på klipporna på kvällen också. Alltså, Käringön på midsommar är det mest idylliska ni kan tänka er. Kommer ta tusentals bilder så ni får se! Har firat här varje år nu det senaste och skulle aldrig vilja byta ut den traditionen. 

Jag ska ha på mig en jätte fin klänning som jag köpte på Bali. Längtat efter att inviga den! Åh, vill bara att det ska bli midsommar NU <3

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00