ANNONS
PersonuppgifterCookies

5:e juni 2016 glömmer jag aldrig

/

​Wow, gårdagen var verkligen helt fantastisk. Stod med gåshud i 3 timmar och blev så otroligt känslosam. Håkan är Sveriges stjärna och när han står där på scen och sjunger sina texter om kärlek så går det inte att inte bli tagen. Det är som att han pratar till en själv. Tack tack tack för att du sätter ord på allas känslor. 

Igår slog vi publikrekord på Ullevi igen och jag är glad över att jag gick på söndagen då den konserten tydligen var mycket bättre. Sista låten, nu kan du få mig så lätt var en utav de mest magiska på hela kvällen. Får gåshud bara jag tänker på det. 

Efter konserten gick vi till Bar Himmel för ett glas rött & sedan tog jag en taxi hem. Somnade och sov i 10 timmar. Nu tackar jag för denna oslagbara helg. Som Håkan sa igår, det är nu sommaren börjar. Så gå ut med er i solen nu, det ska jag göra i alla fall <3

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00