ANNONS
PersonuppgifterCookies

1:e juni

/

Så mycket kärlek till denna bruttan!

1:e juni, hur mår ni?

Jag har sovit gott inatt och startade min morgon med en dusch och kaffe. Är ni också tidsoptimister på morgonen? Jag går alltid upp 45 minuter innan bussen går men idag trodde jag tydligen att jag skulle hinna tvätta håret på denna tid också.

Det blev att frukosten kom i kläm och tur att jag inte sminkar mig på morgonen, eller gör inte det när jag är brun (bara om jag ska göra något speciellt). Hann i alla fall till bussen och tänkte springa iväg och köpa lunch nu.

Resterande av veckan kommer att bli väldigt bra. Hade tänkt åka till landet på fredag men tror jag skippar det… Blir förmodligen kräftmiddag och utgång. Sedan Håkan på söndag, hur taggad är man inte? Älskar Håkan! Hoppas bara att vädret håller i sig över helgen. Nu måste jag kila, puss!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00