ANNONS
PersonuppgifterCookies

Håkan Vernissage

/

Igår efter jobbet tog jag med mig Josgos till Håkan Hellström utställning som är i femmanuset i Nordstan. Så kul att bli inbjuden till detta event då jag älskar Håkan och jag älskar foton som dessa. Ni får gå dit och kika, det är öppet till 7:e juni! Med oss fick vi Håkan Hellström boken fylld med foton ifrån Ullevi konserten 2014. Låg och kikade i den innan jag somnade igår och fick gåshud över hela kroppen. Längtar så mycket tills det är konsert nu igen!

Sedan gick jag och Jossan iväg till en tapasbar för att käka lite och drack Sangria. En bättre onsdag i livet helt klart! Nu är det torsdag och vi närmar oss helgen. Den kommer bli storslagen. Längtar!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00