ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vad jag använder för hårprodukter

/

Som ni vet så gör ju jag mitt hår hos Ida på Salong Linné. Jag en tid bokad direkt när jag kommer hem, så skönt. Mitt hår är väldigt solblekt så det behövs en frisörtid. Sist jag var hos henne innan resan så bad jag henne om råd inför hur man ska göra med håret utomlands. Man tar ju hand om hyn med solkräm och det är minst lika viktigt att ta hand om håret. Speciellt när man är blonderad. Fick med mig dessa tre SP aftersun produkter. Ett schampoo, ett balsam och en kräm man tar efter man duschat för att återfukta håret (kan även ha den på kroppen om man vill det) och alla luktar så gott. Hett tips för er blondiner som ska ut och resa!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00