ANNONS
PersonuppgifterCookies

Valborg på Bali

/

Igår valde vi att ta det lugnt efter en dag vid stranden. Men vaknade upp idag med världens huvudvärk som vägrar att släppa. Hade ju tänkt att fira Valborg ikväll men nu vet jag inte. Känner mig helt sänkt. Kanske får vila i någon timme för att sedan hänga med dom andra för att spela Beerpong.

Hur mår ni? Förra året firade jag Valborg i Lund. Ni som är där i år, njut! Hade verkligen en utav de roligaste helgerna i mitt liv.

Bali behandlar mig annars väl. Mycket sol, cola light & skratt. Kan ju även ha ett utav de bättre ressällskapen man kan få. Uch, klump i magen att redan halva resan har gått… Har aldrig vart med om att 2 veckor gått så snabbt. Men hörni, enjoy Valborg!

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00