ANNONS
PersonuppgifterCookies

Värmen är inte nådig

/

Mina två fina resekompisar @Josefineeriksson och Albin!

Det är inte många meter man kan gå på Balis gator utan att svimma av utav värme, haha, alltså det är ju typ 40 grader ute… Pjuh! Klagar inte men behöver nog några dagar på mig för att vänja mig med värmen. Sitter ute på terassen nu vid 18 tiden och dör fortfarande av värmen. MEN MEN! Ilandsproblem deluxe känner jag. Kyler ner mig med en öl så det är okej.

Vad har denna dag bestått av då? Vaknade först vid 12 imorse då jag inte kunde sova igår. Fortfarande jetlagged men förhoppningsvis släpper det snart! Sedan gick vi och åt och kom sedan till stranden runt 2 tiden. Då hyrde vi solstolar, njöt och sedan gick jag en lång promenad längst stranden. Efter tre timmar på stranden åkte vi tillbaks till hotellet. Ikväll ska vi ut och dansa, tror det kommer bli hur roligt som helst. Wie, älskar att vara här och har mer än tre veckor kvar. Livet känns ganska magiskt om jag får säga det själv.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00