ANNONS
PersonuppgifterCookies

Överdrivet glad

/

Hej gänget, hur mår ni? Jag är så överdrivet glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Taggad på typ allt? Det var längesedan jag mådde såhär otroligt bra. Nu ska jag runda av här på jobbet, suga in att jag har 1 månads semester och komma hem till en lagad middag. Sedan blir det att packa lite. Slå på en go film. Poppa popcorn och ha det mysigt. Alltså livet just nu, helt fantastiskt. Vet ni vad? När man mår dåligt så gäller det bara att stå ut skiten, försöka acceptera ångesten och försöka minnas att det finns stunder av lycka att sträva efter. Även fast det är otroligt svårt så måste man försöka se ljuset i tunneln.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00