ANNONS
PersonuppgifterCookies

Vänta inte på inspiration, leta efter den

/

​Jag har pratat om detta med er innan men jag älskar att leta inspiration. Johannes Hansen säger alltid att man inte ska vänta på inspiration utan istället leta efter den. Blir så sjukt peppad av att höra det för det stämmer ju verkligen. Ligg inte hemma i din säng och säg att du är oinspirerad, gör allt i din makt för att hitta glöden igen då! Jag tycker pinterest är en fantastisk plats att hitta inspiration på. Citat, grymma bilder och mycket motivation. Sedan hittar jag alltid inspiration i andra människor så boka upp dig på luncher och träffa mycket nytt folk ofta! 

Nu har jag suttit och kollat härliga bilder i typ 2 h för att få lite inspiration till hur vi ska fota på Bali. Jag älskar att se hur andra bygger upp sina bilder och speciellt får en känsla i dem. Bara jag som blir lycklig av att se alla bilder ovan? Det är som att man kan ta på känslan via bilden. Exakt det vill jag lära mig att förmedla via mina bilder! Eller det kanske jag redan gör men nu blir det ännu roligare med min nya kamera.

Pjuh, ska försöka varva ner nu är lite för speedad känner jag. Annars kommer jag väl aldrig kunna sova inatt… Men längtar så mycket tills på fredag då planet landar! Har typ aldrig vart såhär exalterad över en resa men känner verkligen att den kommer lämpligt. Nej nu blir det té, skorpor och någon såpa på TV. Puss! 

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00