ANNONS
PersonuppgifterCookies

Urban Deli got me like

/

Förra veckan var jag i Stockholm för att hålla event med Joanna. Som jag berättade här startade kvällen med Johannes Hansen och sedan fortsatte vi bort mot Urban Deli Sveavägen, vi hade bord i deras matstudio. Man kan hyra den studion för exempelvis middagar med vänner, företagsevent eller varför inte när man fyller år? Perfekt ställe att hänga på och det känns som att man är bortbjuden till någon då kockarna kan stå och laga maten i köket samtidigt som man sitter och käkar. Nu tänkte jag dela med mig utav lite bilder som jag tog under middagen… Mums, längtar tillbaks.

Till förrätt serverades vi Urban Delis egna bubbel. Riktigt gott!

Ostron fanns att äta till förrätt, dock inte min melodi riktigt än. Måste dock lära mig äta det – för tydligen, när man börjat gilla det så är det de bästa som finns!

Jag högg in på den magiska charkbrickan istället. Seriöst, vill äta detta varje dag. SÅ GOTT!

Sedan slog vi oss ner vid det gigantiska matbordet som jag bara vill ha i mitt framtida hem. Att ha ett stort matbord, som gör att man kan bjuda in ALLA samtidigt får mig att bli glad. En liten dröm till framtiden.

En bättre bordsdam @pdotter <3

Härliga Hanna var också på plats, haha, känns som att hon är en del av Nouw nu. Hon brukar vara med på några av våra events för att hon och Elli alltid hänger i Stockholm!

Denna förrätt. Vill äta den för resten av mitt liv.

Flawless girls yes box!

Vi fick in en massa olika goda varmrätter, bland annat tonfisk och den är att rekommendera!

Kvällen avslutades med en magisk efterrätt (känns som att jag använt ordet magiskt en hel del gånger i detta inlägg, men det var verkligen magiskt) och en massa härligt snack. Alltså vilken lyx att få jobba med så goa brudar? Har aldrig tråkigt när jag är med mitt Nouw-gäng! Tack Urban Deli för denna trevlig kväll <3

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00