ANNONS
PersonuppgifterCookies

Laserbehandling 2

/

Inlägg i samarbete med Citylaser

Jag och Ellinor har ju inlett ett samarbete nu med Citylaser i höstas och jag trivs så himla bra där. Det är en skönhetsklinik här i Göteborg där du kan få allt ifrån kirurgiskaingrepp till laserbehandlingar. Det jag gör hos Jenny där är laserbehandlingar på bland annat benen, bikinilinjen och under armarna.

Det är ett helt ofarligt inrepp, tar ca 1,5 timme och när du gjort det 4-6 gånger så behöver man aldrig mer raka sig. Jag gör inte detta för att jag har komplex utan mer för att det är bekvämt och extremt härligt. Alltså tänk att aldrig mer behöva raka benen och alltid vara len… Det är ju verkligen drömmen för en tjej! Det kostar en slant men å andra sidan kan det också vara värt det om man har råd. Det finns många saker man kan göra i livet för att underlätta vardagen, och det tycker jag kan vara värt!

Nu har jag gjort två behandlingar och det gör rätt så ont om jag ska vara ärlig. Men det bästa av allt är att när Jenny pausar så försvinner smärtan helt. Man får helt enkelt stå ut med lite smärta för att sedan bli fin. Men det sticker/bränner men när du går därifrån så finns det ingen smärta kvar! Jag tycker det helt klart är värt det. Nu blir nästa gång att lasra i höst för man får inte vara brun när man gör det. Så om ni är intresserade borde ni köra igång nu innan sommaren och den solkyssta hyn kommer fram.

För att hitta mer information så går ni till Citylaser.se och där kan ni även hitta mer behandlingar som dom gör. Är så glad över att göra samarbeten med företag som jag verkligen kan stå bakom och är nöjd över. Härligt också att Jenny är så varm och fin person, man känner sig 100% trygg när man går dit! Förresten, om ni har några frågor om behandlingen så kommentera när nedan så svarar jag i ett annat inlägg senare!

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00