ANNONS
PersonuppgifterCookies

Svarar på era frågor

/

Jag ska till Gbg i början på juni och undrar om inte du kan göra ett inlägg med tips inför en weekend i Gbg – bästa uteserveringarna, vilken restaurang får man bara inte missa att käka middag på och något kul att göra bortsettfrån shopping.

Hej du! Vad roligt att du ska hit till Göteborg under sommartid, då lyser verkligen staden upp. Då tycker jag att du ska strosa runt kring Kungsportsplatsen och Domskyrkan för shopping. Finns en massa guldkorn till affärer, bland annat Vallgatan 12 och Nividas (fina solglasögon). Ta en fika på Da Matteo, eller en snabbkaffe på Bar Centro. Ta ett glas Rosé på Bar Himmel eller Stor Köket, käka middag på Mr. P och om ni vill festa här på sommaren rekommenderad jag Port Du Soleil som är en klubb som delvis är utomhus. Hoppas ni får det helt magiskt!

Hej! Jag såg att du varit och backpackat i Asien och jag undrar hur ni gjorde med visum när ni var i flera olika länder? Och hur länge var ni borta?Hej du, det stämmer. Visum skaffar man alltid på plats eller innan så det var inget vi löste innan vi åkte. Sedan så får man oftast stanna i länderna ett visst antal dagar utan visum, exempelvis Bali och Vietnam. Vi var borta i nästan 3 månader allt som allt. Hoppas ni får det grymt =)

Hej Elin! Hur får man symbolen Instagram/Twitter (högst upp till höger) samt hjärtan som du har längst ner till vänster?

Nouw har nu uppdaterat så att alla kan få ikoner i sin toppmeny samt sitt namn i skrivstil i toppmenyn som varit väldigt efterfrågat, läs mer om hur du gör det här.

Hade varit så intressant att läsa om din ”stilresa”, hur du hittade hem till den klädstil som du har idag och tips till oss som känner oss lite vilsna! Tack för bästa bloggen, du inspirerar!

Hej fina du! Jag började nog läsa mycket mer bloggar, inspirerades mer av min omgivning, tolkade av lite vad jag gillade för kl
äder och vad som passade mig och min kroppsform. Det är jobbigt att köpa kläder som är ”inne” men som egentligen inte passar ens egna kropp. Så ta reda på vilka kläder det är du gillar mest i din garderob, som du faktiskt använder mest. Tänk efter, varför använder du dom så mycket? Förmodligen för att dom passar dig och din stil. De kläder som brukar vara mest använda är faktiskt basplaggen. Så om du skaffar dig bra baskläder så kan du sedan bygga vidare på din garderob. Men som i allt annat, utan grunden så blir det svårt. En garderob är något man jobbar upp och inte skaffar sig på en dag. Jag har byggt på den i över ett år och vet nu vad jag saknar och inte. Så börja med att köpa in basplagg i god kvalité som håller i passformen och inte går ner sig efter två tvättar. Kram och lycka till!

Jo Elin, tänkte bara fråga hur man blir en av veckans outfits här på nouw?

Hej du! Du mailar in din outfit till tips@nouw.com och döp sedan mailet till ”Veckans Outfit”. Så ser vi om det passar in i reportaget. Bilden ska vara i god kvalité för att kunna komma med!

Kan du inte göra ett inlägg om din säng? Alltså vad du har för sorts säng, hur stor, mjuk eller hård, vad för sorts täcke, medium eller varm och hur höga kuddarna är 😊 Skulle va tacksam!!

Absolut kan jag göra det. Min säng kommer ifrån Inred.se och du hittar den här. Jag har en 160 säng och den är verkligen perfekt för mig. Kan rulla runt i sängen och man kan även sova två personer om man vill det. Sedan är den faktiskt väldigt skön och blir bara skönare och skönare efter varje natt. Otroligt prisvärd säng också då det ofta är en kampanj på den så det är 70% rabatt. Sedan har jag två täcken ifrån Ringsten dun i Medium, de hittar ni här.

Om du är väldigt varm på natten så hade jag valt svalt men jag älskar ju när det är en massa puff i täcket så det är mysigt att krypa ner. Sedan är jag ganska frusen när jag ska sova. Sedan har jag 4 stycken kuddar ifrån samma kollektion, ni kan läsa mer om det här.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@elinskoglund
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00