ANNONS
PersonuppgifterCookies

Fuck Your Fears

/

Innan föreläsning på eventet så samlades alla bloggare i sofforna och gjorde sig redo för mental rådgivning med Johannes Hansen.

Nu har vår Nouw-turné dragit igång och med oss kommer vi under hela resan ha Johannes Hansen. Sådan ära! Han är en av Sveriges främsta mentala rådvidare och är coach till väldigt många framgångsrika personer, bland annat Susanna Kalla och Gina Dirawi.

Han föreläser även och har skrivit boken ”Fuck Your Fears”. I boken berättar han om sin story, hur han tog sig ur sin trygghetszon och vågade lita på sin egna begåvning.

När han föreläste för oss i onsdags så öppnade många upp sig om sina hinder och hur man ska ta sig vidare. När jag lyssnar på honom så börjar man reflektera mycket kring sig själv och igenkänningsfaktorn är stor. Något jag tror vi alla måste bli bättre på är att öva upp vår fysiska muskel, mod. Våga gå ur sin tryggazon för att utvecklas och bli något mer.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Här ser ni bland annat ett klipp på honom ifrån Nyhetsmorgon. Jag är så glad över att få höra denna föreläsning ytterligare två gånger till, i både Göteborg nästa vecka och i Oslo i maj. Och ikväll ska jag nog bara dyka ner i hans bok, bli inspirerad och skriva ner mina drömmar. För helt ärligt, jag tror att man kan komma exakt dit man vill – bara man använder rätt tankesätt och VÅGAR! Fuck Your Fears helt enkelt.

​Ni kan läsa mer om honom här och där kan man även köpa hans bok, hitta hans podcast & boka in han som föreläsare!

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00